Home » Een pieper voor veiligheid

Een pieper voor veiligheid

door Rick Breeuwer

Een pieper voor veiligheid: Wat doet proverpakken & ontwikkelen tegen corona

Wat doet proverpakken & ontwikkelen tegen corona
Wat doet proverpakken & ontwikkelen tegen corona

Pro Verpakken & Ontwikkelen is als specialist in verpakken, assembleren en monteren extra scherp op alle (RIVM) maatregelen rondom het corona virus. Vanaf het eerste moment is er over nieuwe regels gecommuniceerd en zijn de protocollen helder en duidelijk uitgelegd aan alle medewerkers. 

Dat kan ook niet anders. Zij zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zeker deze maatregelen vraagt van hen toch een beetje meer aanpassingsvermogen. Naast onder andere de gebruikelijke signing in de vorm van stickers en posters om de anderhalve meter regels kenbaar te maken, werkt Pro Verpakken & Ontwikkelen sinds kort met ‘safety buttons’.

Niemand uitgezonderd

Niet elke medewerker draagt er eentje, maar worden ingezet indien nodig. De werking ervan is simpel. Wanneer een collega binnen de 1,5 meter komt gaat er een niet te missen pieper af en doet men een stapje terug.

Het is wennen, maar ook dit wordt gewoon. Onze mensen zijn vakkundig opgeleid en werken secuur en met zorg met de aangeleverde materialen. Dit in combinatie met de extra verscherpte maatregelen maakt dat Pro Verpakken & Ontwikkelen goede en veilige productie kan leveren. Snel en met uiterste zorg. Ook in deze tijd. Juist in deze tijd.

Meer weten over wat wij doen en wat wij kunnen? Meer weten over hoe wij dit doen en hoe wij dit kunnen? Neem snel contact op. We vertellen er graag alles over!

Related Posts

Laat een bericht achter

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Okay Lees Meer