Home » Het is leuk om te werken bij de Pro bedrijven

Het is leuk om te werken bij de Pro bedrijven

door Rudolf Stammis

Onlangs zijn er in samenwerking met Mediabedrijf MEO twee korte video’s opgenomen voor Probezorgt. Hoofddoel hiervan is om ook jongere en meer visueel ingestelde mensen aan te spreken met onze boodschap. En onze boodschap mag duidelijk zijn: Het is gewoon leuk om bij Pro te werken”.

Nieuwe websites

Natuurlijk zullen deze promo’s ook op de nieuwe website van Probezorgt geplaatst worden, evenals op de diverse social media kanalen. Het is de intentie om ook voor alle andere Pro bedrijven promo-films te maken met gelijkende boodschap.

Alle filmpjes zullen worden ondertiteld en voorzien van voice-over, zodat de boodschap toegankelijk is voor iedereen. Zeg eens eerlijk, wat vind je?

Word Probezorgt-fietskoerier | #WerkenbijProbezorgt
Word Probezorgt postsorteerder | #WerkenbijProbezorgt

Related Posts

Laat een bericht achter

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Okay Lees Meer