Home » Nieuwe service-bus van Probezorgt afgeleverd door Bedrijfswagens Schagen

Nieuwe service-bus van Probezorgt afgeleverd door Bedrijfswagens Schagen

door Rick Breeuwer

Bericht Probezorgt en Mobipunt

Afgelopen week is door Bedrijfswagens Schagen de nieuwe service-bus van Probezorgt afgeleverd, waarmee Probezorgt de dienstverlening voor de Mobipunten in de kop van Noord Holland voor haar rekening gaat nemen.

Mobipunten zijn fysieke plaatsen waar verschillende vormen van mobiliteit bij elkaar komen. Zo vindt men hier deelauto’s en deelfietsen en zullen er in de nabije toekomst nog meer lokaal gerichte diensten aangeboden gaan worden.

Probezorgt is gevraagd deze Mobipunten te gaan faciliteren, de deelauto’s en fietsen schoon te houden en daar waar nodig kleine reparaties en hand en spandiensten uit te voeren.

Aangezien deze nieuwe duurzame manier van mobiliteit en dienstverlening goed past in de visie van Probezorgt, wordt met deze samenwerking volop ingezet dit project tot een succes te maken.

Onze nieuwe collega Michel Looij neemt sleutel in ontvangst

Onze nieuwe collega Michel Looij, die via Agros bij Probezorgt in een proeftraject is geplaatst met als doel in te stromen in een duurzame baan, nam uit handen van Erik Berkhout van Bedrijfswagens Schagen de sleutels in ontvangst van de nieuwe service-wagen.

Onze nieuwe collega Michel Looij neemt sleutel in ontvangst

Woensdag 5 augustus 2020.
Marcel Schep, directeur Probezorgt

Related Posts

Laat een bericht achter

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Okay Lees Meer