Home » The making of …

The making of …

door Rudolf Stammis

Werken bij de Pro bedrijven is écht superleuk. Om inzicht te geven in wat we doen en hoe we het doen wordt er voor elk van de bedrijven een korte film geschoten. Wij hopen hiermee nog meer mensen enthousiast te krijgen voor onze bedrijven. Wij zijn namelijk op alle fronten op zoek naar nieuwe collega’s én nieuwe klanten.

De première is voor Probezorgt

Probezorgt had de première en mocht deze week als eerste voor de camera’s verschijnen. Het script, wat al eerder was vastgelegd is eenvoudig: Een Probezorgt-fietskoerier wordt gevolgd in zijn werkzaamheden. Om dit op op pakkende wijze op de film te krijgen is een ander verhaal. Zo was Martijn liggend in de achterbak van een auto, onze fietskoerier aan het filmen terwijl deze onderweg was naar zijn wijk. Het weer zat gelukkig mee dus we hoefden niet de gehele kledingcollectie uit de kast te halen. Het regenpak bleef die dag in de verpakking.

Voor wie niet kan wachten

De film ligt nu op de montagetafel dus laat nog even op zich wachten. Maar jij hoeft dit natuurlijk niet af te wachten. Bij interesse kun je altijd contact met ons opnemen, via email, telefoon of Whatsapp. Aan jou de keuze!

Related Posts

Laat een bericht achter

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Okay Lees Meer