Home » Een diepe buiging. Een groots applaus.

Een diepe buiging. Een groots applaus.

door Rick Breeuwer

Maandag 15 juni 2020 dag van de schoonmaak

Vandaag, op de dag van de schoonmaak, maken wij een diepe buiging en geven wij een groots applaus voor zij die het doen. Elke dag weer. Keer op keer. Schoonmaken. Zorgen voor een frisse en vooral hygiënische en gezonde (werk)plek. Onzichtbaar. Want op de momenten dat niemand ze ziet, zijn zij het die heel hard werken.

Maandag 15 juni 2020 dag van de schoonmaak; Daarom een diepe buiging en groots applaus.  Voor zij die het doen. Elke dag weer. Nu, maar ook later.
Maandag 15 juni 2020 dag van de schoonmaak

Zij zijn de helden. Zij zijn onze helden. Die op, vaak, onmogelijke tijden samen of soms alleen hun taak heel serieus nemen. Zij dragen de verantwoordelijkheid voor een veilige omgeving. Voor een schone omgeving. Zij zijn een onmisbare schakel in onze samenleving. Zeker nu. Juist nu.

Daarom een diepe buiging en groots applaus. Voor zij die het doen. Elke dag weer. Nu, maar ook later.

#dedagvandeschoonmaak #schoonmakersbedankt #diepebuiging #grootsapplaus

Related Posts

Laat een bericht achter

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Okay Lees Meer