Home » Feestelijke ondertekening schoonmaakcontract Proschoon

Feestelijke ondertekening schoonmaakcontract Proschoon

door Y.Verdonk

Proschoon en de gemeente Schagen hebben gisteren een schoonmaakcontract ondertekend. Deze overeenkomst betreft de schoonmaak van diverse gemeentelijke gebouwen, waaronder het gemeentehuis. Deze verbintenis heeft een looptijd van 4 jaar. Burgemeester Marjan van Kampen en Nico de Goede, directeur van Proschoon, ondertekenden de overeenkomst. Alle schoonmakers van Proschoon die werkzaam zijn in het gemeentehuis waren ook aanwezig. Dit om het geheel een extra feestelijk tintje te geven.

Kwalitatieve en milieuvriendelijke schoonmaak

De schoonmakers van Proschoon zijn al langere tijd actief in het gemeentehuis. Dit naar volle tevredenheid van alle partijen. In deze nieuwe schoonmaakopdracht is kwalitatieve en milieuvriendelijke schoonmaak ook weer de basis. Burgemeester Marjan van Kampen greep deze gelegenheid ook aan om de medewerkers van Proschoon te complimenteren. Zij heeft hen ook een kleine verrassing overhandigd.

In 2020 wordt tussentijds nog eens gekeken of de overeenkomst goed werkt.

Meer foto’s

Meer foto’s van deze feestelijke aangelegenheid kun je vinden op onze Facebookpagina.

.

Related Posts

Laat een bericht achter

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Okay Lees Meer