Home » vacature; Allround medewerker bedrijfsbureau Progroen & milieu

vacature; Allround medewerker bedrijfsbureau Progroen & milieu

door Rick Breeuwer

Progroen & Milieu is op zoek naar een enthousiaste:

Allround medewerker bedrijfsbureau Progroen & milieu
m/v, 36 uur, standplaats Schagen

Over Progroen & milieu

Progroen & milieu is actief in ontwerp, aanleg en onderhoud van openbaar groen en bedrijfsgroen. Daarnaast houden we ons bezig met civieltechnische en milieutechnische projecten. Bij Progroen & milieu werken ruim 200 medewerkers, verdeeld over onze locaties in Schagen, Den Helder en Hollands Kroon. Bij ons staat sociaal ondernemerschap centraal.

Functieomschrijving

In je functie als medewerker bedrijfsbureau Progroen & milieu werk je projecten en aanbestedingen uit.
Je stelt offertes, begrotingen, orderbevestigingen en contracten op en vraagt offertes aan bij onderaannemers. Daarnaast beoordeel je bestekken en tekeningen, verwerkt ze en stelt een plan van aanpak op. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van projecten en draagt deze over aan de uitvoerders. De facturatie en nacalculaties worden ook door jou afgehandeld. Tevens bezoek je potentiele klanten en onderhoud je de contacten met onze bestaande klanten.
Je rapporteert aan het hoofd bedrijfsbureau en levert informatie aan over de voortgang en de resultaten van de projecten.

Onze ideale medewerker bedrijfsbureau heeft:

  • MBO+/HBO werk en denkniveau én een opleiding in het vakgebied
  • relevante werkervaring met kennis van RAW-bestekssystematiek en KAM-richtlijnen
  • inzicht in administratieve processen en bij voorkeur ervaring met Groenvision en/of
    Exact
  • uitstekende mondelinge én schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • daadkracht en tact
  • rijbewijs B

Wij bieden

Progroen & Milieu biedt afwisselend werk in een hecht team dat streeft naar het beste eindresultaat voor de klant én de omgeving. We investeren in duurzame inzetbaarheid van werknemers door middel van scholing en ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Sociaal Werk. Wij bieden een tijdelijk contract dat bij goed functioneren kan worden gecontinueerd.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met de heer H. Siffels, directeur Progroen & Milieu, telefoonnummer 0224- 272386 of 06-12573561. Richt je sollicitatie, zowel CV als motivatie, uiterlijk 26 juli 2020 aan Annemarieke Wink, personeelsadviseur, e-mailadres: vacature57@progroenenmilieu.nl .

Related Posts

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Okay Lees Meer