Home » Vacature; Uitvoerder Hoveniersploegen

Vacature; Uitvoerder Hoveniersploegen

door Rick Breeuwer

Progroen & Milieu is op zoek naar een enthousiaste:

Uitvoerder Hoveniersploegen
m/v, 36 uur, standplaats Den Helder

Over Progroen & Milieu

Progroen & Milieu is actief in ontwerp, aanleg en onderhoud van openbaar groen en bedrijfsgroen. Daarnaast houden we ons bezig met civieltechnische en milieutechnische projecten. Bij Progroen & Milieu werken ruim 200 medewerkers, verdeeld over onze locaties in Schagen, Den Helder en Hollands Kroon. Bij ons staat sociaal ondernemerschap centraal.

Functieomschrijving

Als uitvoerder stuur je de meewerkend voormannen aan en ben je verantwoordelijk voor de planning en inzet van het personeel. Je geeft instructie over de werkzaamheden en begeleidt en ontwikkelt de medewerkers. Op personeel gebied voer je verzuim- en functioneringsgesprekken en heb je met de medewerkers periodiek werkoverleg.
Je bezoekt potentiële klanten en onderhoudt de contacten met onze bestaande klanten. Dit zijn bijvoorbeeld gemeenten, instellingen, bedrijven maar ook particulieren. Je geeft advies en stelt offertes op die je daarna doorzet naar het Bedrijfsbureau. Je rapporteert aan de hoofduitvoerder over de voortgang en resultaten van de projecten.

Onze ideale uitvoerder heeft:

  • een afgeronde MBO-4 opleiding in het vakgebied, bij voorkeur richting hovenier,
  • bij voorkeur in het bezit van VCA VOL,
  • ervaring als uitvoerder Groenvoorziening,
  • kennis en ervaring met groenbeheer en beeldbestekken en is bekend met KAM
  • goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden,
  • ervaring en/of affiniteit hebben in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,
  • rijbewijs B en (bij voorkeur) E.

Wij bieden

Progroen & Milieu biedt afwisselend werk in een hecht team dat streeft naar het beste eindresultaat voor de klant én de omgeving. We investeren in duurzame inzetbaarheid van werknemers door middel van scholing en ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Sociaal Werk. Wij bieden een tijdelijk contract dat bij goed functioneren kan worden gecontinueerd.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met de heer H. Siffels, directeur Progroen & Milieu, telefoonnummer 0224- 272386 of 06-12573561. Richt je sollicitatie, zowel CV als motivatie, uiterlijk 22 augustus 2020 aan Annemarieke Wink, personeelsadviseur, e-mailadres: vacature57@progroenenmilieu.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Related Posts

Laat een bericht achter

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Okay Lees Meer